+31(0)6 21 277 130 info@corechange.nl

Welkom bij de Toolkit Nieuw Leiderschap, de online omgeving met opdrachten en verdieping die hoort bij je boek ‘In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap’. Met deze online omgeving krijg je extra oefeningen en verdiepingsmateriaal. Om je nog meer te ondersteunen om je de 10 stappen eigen te maken en je leiderschap verder te ontwikkelen. Maak er gebruik van!

Wat kun je verwachten?

Je krijgt bij diverse stappen aanvullend materiaal, om de informatie uit die stap verder uit te werken. Met korte video’s krijg je meer inzicht in wat in het boek wordt uitgelegd.  Je krijgt handouts om verder nog te oefenen. Nieuw Leiderschap is een kwestie van nieuwe vaardigheden leren. Registreer je daarom meteen via deze knop, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Door te registreren krijg je toegang en houdt je altijd makkelijk toegang tot de toolkit. De toolkit
blijft onbeperkt toegankelijk voor je, als ondersteuning bij het lezen van het boek. Veel plezier en succes met de Toolkit!

 

“We leven in een tussen-in-tijd, op weg naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijd vraagt om nieuw leiderschap, authentiek en verbindend. Authentiek leiderschap betekent dat je jouw ware aard durft te tonen, en rechtop blijft staan in de storm om je heen. Verbindend leiderschap houdt in dat je jouw ego ondergeschikt maakt aan het grotere geheel en probeert het oude met het nieuwe te verbinden. Nieuwe leiders durven zich kwetsbaar op te stellen, durven fouten te maken en te falen en hun koers al lerende bij te stellen.

In 10 stappen krijg je een staalkaart van principes en vaardigheden, die nuttig en bruikbaar zijn als kompas voor deze zoektocht. Om te navigeren in woelige en onzekere tijden biedt dit houvast.”

Jan Rotmans, hoogleraar Transities & Duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit, scientivist en publicist, en (co-)initiator van organisaties als Urgenda, DRIFT, Nederland Kantelt en Zorgeloos.

logo corechange