+31(0)6 21 277 130 info@corechange.nl

We delen graag onze kennis met je! Hier kun je verschillende producten aanvragen.

Download onze gratis Checklist Zelforganisatie!

Met deze Checklist weet je precies waar je moet starten met zelforganisatie.

NAAR DOWNLOAD

Vraag hier ons gratis ebook “Zo maak je zelforganisatie succesvol” aan

En leer hoe je zelforganisatie succesvol kunt maken. We delen onze kennis over het inrichten van zelforganisatie, de verschillende soorten van zelforganisatie en wat zelforganisatie betekent voor leiderschap in je organisatie. Zodat jij hier weer je voordeel mee kunt doen.

VRAAG HET E-BOOK HIER AAN

Abonneer je op de Handleiding Holaspirit

Handleiding Holaspirit

Gebruikt jouw organisatie het systeem Holaspirit? Holaspirit wordt veel gebruikt bij holacracy en andere vormen van zelforganisatie. Abonneer je hier op de Handleiding Holaspirit en ontvang mails met praktische video's. Zó maak jij optimaal gebruik van Holaspirit!

ABONNEER JE HIER

Download hier de hand-outs voor effectief zelforganiserend overleg

Effectieve zelforganisatie vraagt anders overleggen. Werkoverleg om je operationele zaken te bespreken, Roloverleg om de structuur van je organisatie aan te passen. Download hier de praktische hand-outs die je faciliteren bij deze vormen van overleg.

DOWNLOAD HIER DE HAND-OUTS

Download onze RO Scan!

Ontdek het groeipotentieel organisatie met de Vernieuwde RO scan. De kaart geeft een duidelijk beeld van de verschillende groeistadia van organisaties. Per thema zijn er krachtige en herkenbare typeringen van de ontwikkelingsstadia. Hiermee kun je je organisatie in kaart brengen. De RO scan is gebaseerd op het boek Reinventing Organizations van Laloux en is onlangs geheel vernieuwd op basis van de nieuwste inzichten van toekomstgericht organiseren.

NAAR DOWNLOAD

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in om elke twee weken nieuwe artikelen te ontvangen over 'anders organiseren'
INSCHRIJVEN
close-link