WORKSHOP | 1 SEPTEMBER 2022 | 13.30 UUR

MAAK JOUW ORGANISATIE KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

We leren je hoe je bepaalt waar jouw organisatie nu staat en welke stappen je kunt zetten om een goede fit te houden met de veranderende omstandigheden in de binnen- en buitenwereld.

BEGIN VANDAAG

ONTDEK HET POTENTIEEL VAN JOUW ORGANSATIE

DE THEORIE: EVOLUTIONAIRE ONTWIKKELING

Je leert hoe evolutionaire organisatieontwikkeling werkt. Welke principes liggen hieraan ten grondslag en welke stadia doorloop je als organisatie?

DE TOOL: DE CORECHANGE GROEISCAN

De CoreChange Groeiscan is een unieke tool om te bepalen waar jouw organisatie staat.

DE TOEPASSING: MAAK EEN STAPPENPLAN

Je maakt een analyse en een stappenplan voor jouw organisatie.

Je leert ook hoe je de Groeiscan binnen jouw organisatie kunt gebruiken voor bespreken van de eerstvolgende stappen voor jouw organisatie.

INVESTEER IN DE TOEKOMST VAN

JOUW ORGANISATIE

Doe mee voor € 297 ex BTW inclusief accomodatie

De Workshop Maak Jouw Organisatie Klaar voor de Toekomst is tevens de eerste Module van de Leergang Wendbaar Organiseren.

ZORG DAT JE ORGANISATIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

DOE MEE MET DE WORKSHOP

"Inspirerende bijeenkomsten, goede diepgang en daarbij concreet genoeg om als helpende hand te dienen. Naast alle inzichten heb ik door deze leergang ook een netwerk gekregen in zelforganisatie."

-Micha Klaas, Regiomanager Midden, Zorgorganisatie Noorderbreedte

Over de Leergang Zelforganisatie

"Ik heb fijne, praktische handvatten gekregen om zelforganisatie op maat te maken. De begeleiding door Toon en Heleen was zowel persoonlijk als professioneel."

-Donald Meulesteen, Adviseur Bedrijfsvoering, Gemeente Dongen

Over de Leergang Zelforganisatie

"Met een flinke dosis 'tough love', liefdevol én stevig helpen Toon en Heleen je op weg naar authentiek, ruimtegevend leiderschap en wendbare organisaties."

-Sacha Ausems, bestuurder en toezichthouder

Over het boek 'In 10 Stappen naar Wendbaar Leiderschap'

OVER HELEEN KUIPER

Organisatieadviseur, founding partner van CoreChange

Heleen Kuiper heeft ruime ervaring als coach en organisatieadviseur.


Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de profit en non profit wereld. Als projectmanager, lijnmanager en adviseur en coach. Ze begeleidde organisatieverandering- en zelfsturingstrajecten bij de Raad voor de Kinderbescherming, Nationale Nederlanden, Arval, VGZ en Octatube.

Haar expertise omvat o.a. Integral Thinking, Spiral Dynamics, Theory U, Deep Democracy en holacracy.

‘Ik zie veel organisaties die vasthouden aan een starre organisatie, zelfs als ze met agile en scrum de inhoud van het werk wendbaar proberen te maken. Dat is niet houdbaar. De wereld verandert zo snel en onvoorspelbaar dat je je organisatie moet inrichten op een manier die continue kan aanpassen aan wat er nodig is. Organisaties daarmee helpen is mijn missie."

OVER TOON FRANKEN

Organisatie-adviseur, founding partner van CoreChange

Toon Franken is leiderschapscoach en auteur van het boek 'In 10 Stappen Naar Nieuw Leiderschap'.


Hij begeleidt al 20 jaar organisaties naar meer zelforganisatie en eigenaarschap. Hij geeft workshops en trainingen, gebaseerd op zijn boek 'In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap'.

Hij begeleidde verander trajecten naar meer zelforganisatie en nieuw leiderschap bij onder andere Humankind,  Alliander, Facilicom, VGZ, diverse MKB bedrijven, zorgorganisaties en Gemeente Meierijstad.

Toon is o.a. opgeleid in holacracy, Sociocracy3.0 en Transformationeel Leiderschap

‘Ik houd ervan mensen en organisaties uit te dagen de wezenlijke zaken aan te pakken. Mijn missie is organisaties te transformeren tot hotspots, waar mensen zich met bezieling en plezier samen inzetten voor zinvolle zaken.'

ZORG DAT JE ORGANISATIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

DOE MEE MET DE WORKSHOP