WEBINAR | 8 SEPTEMBER | 15:30 UUR

VAN WENDBAAR ORGANISEREN NAAR EEN WENDBARE ORGANISATIE

We leren je hoe je met een integrale aanpak niet alleen de inhoud van je werk wendbaar maakt maar ook de organisatiestructuur, cultuur en mindset blijven passen bij de veranderende omstandigheden.

Dit webinar wordt gegeven door CoreChange partner Heleen Kuiper.

IK DOE MEE!

LAAT JE ORGANISATIE ORGANISCH MEEGROEIEN MET VERANDERINGEN

Dat het anno 2022 belangrijk is om wendbaar te organiseren weten we allemaal wel. Maar waar we minder bij stil staan is hoe je zorgt dat niet alleen de inhoud van het werk, maar ook de organisatie zelf wendbaar wordt. Want je kunt nu iedereen leren om agile te werken, maar straks komt er weer een nieuw inzicht en een volgende methodiek.

LEER WAAROM

Als de wereld verandert (een pandemie, uitstroom van medewerkers, een nieuwe technologie) overleef je als organisatie alleen als je meebeweegt. Niet alleen bij het doen van het werk maar juist ook in de organisatiestructuur, de cultuur en de mindset.

LEER DE PRINCIPES

Pas je organisatie niet één keer aan maar leer de principes waarmee je je organisatie continue kunt laten meegroeien met de veranderingen in de wereld. In het webinar leer je welke dit zijn.

KRIJG DE TOOLS

In het webinar krijg je een sneak peek van tools die je kunt gebruiken om je organisatie meer wendbaar te maken.

Over het webinar In 6 Stappen naar Succesvolle Zelforganisatie

"Heleen geeft in het webinar een helder overzicht van uitgangspunten en bouwstenen. Haar inspirerende presentatie kan een mooie eerste stap zijn om zelforganisatie waar te maken. Mindset change guaranteed!"

- Madelon Sinnige, Coördinator bij GGZ Delfland

Over de Leergang Zelforganisatie

"Ik heb fijne, praktische handvatten gekregen om zelforganisatie op maat te maken. De begeleiding door Toon en Heleen was zowel persoonlijk als professioneel."

-Donald Meulesteen, Adviseur Bedrijfsvoering, Gemeente Dongen

Over het boek 'In 10 Stappen naar Wendbaar Leiderschap'

"Met een flinke dosis 'tough love', liefdevol én stevig helpen Toon en Heleen je op weg naar authentiek, ruimtegevend leiderschap en wendbare organisaties."

-Sacha Ausems, bestuurder en toezichthouder

OVER HELEEN KUIPER

Organisatieadviseur, founding partner van CoreChange

Heleen Kuiper heeft ruime ervaring als coach en organisatieadviseur.

Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de profit en non profit wereld. Als projectmanager, lijnmanager en adviseur en coach. Ze begeleidde organisatieverandering- en zelfsturingstrajecten bij de Raad voor de Kinderbescherming, Nationale Nederlanden, Arval, VGZ en Octatube.

Haar expertise omvat o.a. Integral Thinking, Spiral Dynamics, Theory U, Deep Democracy en holacracy.

‘Ik zie veel organisaties die vasthouden aan een starre organisatie, zelfs als ze met agile en scrum de inhoud van het werk wendbaar proberen te maken. Dat is niet houdbaar. De wereld verandert zo snel en onvoorspelbaar dat je je organisatie moet inrichten op een manier die continue kan aanpassen aan wat er nodig is. Organisaties daarmee helpen is mijn missie."

ZET DE EERSTE STAP NAAR EEN WENDBARE ORGANISATIE

DOE MEE MET HET WEBINAR