+31(0)6 21 277 130 info@corechange.nl

Gratis videoserie Belemmerende Overtuigingen

Leiderschap begint met zelfkennis, sprak een wijs man ooit. Ik ben het er helemaal mee eens. Hoe meer je van je eigen eigenaardigheden begrijpt, des te meer kom je vrij van je conditioneringen en automatismen. Dat is één van de redenen dat ik mij inzet voor de persoonlijke ontwikkeling van leiders in profit en non-profit organisaties. Ik denk namelijk dat we in onze organisaties zoveel meer met elkaar kunnen bereiken als we onszelf en anderen beter begrijpen.

Deze gratis videoserie is een eerste stap hierin. In vijf videootjes van een paar minuten leer je de basis over de belangrijkste belemmerende overtuigingen die mensen hebben. Na elke dag begrijp je weer iets meer van mensen, hun belemmeringen en kwaliteiten.

Schrijf je in voor de gratis videoserie!


Ik geef CoreChange toestemming om mijn emailadres te gebruiken voor het toesturen van de video’s en het regelmatig tips en informatie sturen in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. De toestemming kan ik elk moment ook weer intrekken. Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.